abstractright abstractright

Ympäristökonsultti Tampereelle

Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä jo yli 1200 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi heistä?

Sitowise syntyi Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy yhdistyessä.

Etsimme nyt ympäristöpalvelut osastolle ympäristökonsulttia Tampereen toimipisteeseemme. 

Ympäristökonsultin tehtäviin kuuluu pilaantuneiden maiden tutkimukset ja kunnostuksen valvonta. Hakijan osaamisesta ja mielenkiinnosta riippuen työtehtäviin saattaa kuulua myös muut ympäristökonsultoinnin tehtävät.

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Sinulla on vähintään vuoden työkokemus ympäristökonsultoinnista ja alalle soveltuva koulutus. Työssäsi kykenet itsenäiseen työhön ja päätöksentekoon, mutta arvostat myös tiimityön tärkeyttä. Olet myös saattanut suorittaa jo ympäristönäytteenottajan sertifikaatin. Tehtävä edellyttää kiinnostusta maastotöihin, matkustusvalmiutta, B-ajokorttia sekä sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa suomen kielellä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Tomi Pulkkinen, tomi.pulkkinen@sitowise.com, 040 5177 957.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 28.2.2017 mennessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian.