abstractright abstractright

Olemme varmoja, että yhdessä teemme enemmän ja paremmin kuin yksilöinä! Niinpä henkilöstömme on mukana toimintamme kehittämisessä sekä muutosten ja uusien ratkaisujen suunnittelussa. Ei siis ihme, että meillä Sitossa on loistava yhteishenki ja työilmapiiri. Tervetuloa meille!

Miksi Sito on hyvä työpaikka?

Etsimme jatkuvasti kehittyvään ja monipuoliseen joukkoomme infran, liikenteen, ympäristön ja tietotekniikan virtuooseja. Tarjoamme eritasoisia suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviä toimipisteissämme ympäri Suomen. Uskomme kestävään kehitykseen, myös henkilöstön osalta. Meillä se näkyy muun muassa henkilöstön arvostuksena ja panostuksina työhyvinvointiin.

Alan edelläkävijänä tarjoamme monipuolisia projekteja

Yhtenä johtavista yrityksistä meillä on mahdollisuus tarjota ammattilaisillemme alan mielenkiintoisimpia projekteja infrarakentamisen koko ketjussa konsultoivasta suunnittelusta aina rakennuttamiseen ja kunnossapitoon saakka. Olemme ajan hermoilla toimintaympäristömme muutoksissa ja kehittämämme jatkuvasti palveluja ja ratkaisuja asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.

Panostamme henkilöstön hyvinvointiin

Osaamisen rinnalla henkilöstön hyvinvointi on tulevaisuuden menestymisen avaintekijä. Siksi pyrimme parantamaan työyhteisön toimivuutta, huolehtimaan jaksamisesta ja ottamaan joustavasti huomioon työntekijöiden odotuksia ja tarpeita. Tarjoamme henkilöstöllemme kattavan työterveyshuollon lisäksi erilaisia urakehitystä ja työviihtyvyyttä parantavia etuja. Yhteisöllisyyttä tukevat  viihtyisä työilmapiiri, erilaiset verkostot ja vapaa-ajan aktiviteetit. Tuemme sinua tavoitteidesi saavuttamisessa.

Vastuullisuus on osa yrityskulttuuriamme

Toimimme vastuullisesti ja strategiamme mukaisesti avointa yrityskulttuuria noudattaen. Haluamme säilyttää hyviksi todetut käytännöt ja samalla kehittää toimintaamme kohti tulevaisuuden visiotamme. Kannustamme myös henkilöstöämme osallistumaan yrityksen kehittämiseen. Laatupolitiikallamme pyrimme pitämään toimintamme laadun vakaasti korkeatasoisena ja ympäristöohjelmamme mukaisesti kannamme vastuumme ympäristöstämme.

Hyvät tulokset huomioidaan

Huolehdimme palkkojen kilpailukyvystä ja sen lisäksi luonteva osa kulttuuriamme on palkita onnistumisista ja hyvistä suorituksista.  Hyvien henkilöstöetujen lisäksi laaja palkitsemiskeinojen valikoima kannustaa aktiivisuuteen ja vastuulliseen ja tavoitteelliseen toimintaan.