abstractright abstractright

Sito on infran, liikenteen, maankäytön, ympäristön ja digitaalisten palveluiden moniosaajayritys. Yli 550 asiantuntijaamme tarjoavat mutkatonta palvelua ja korkealuokkaista suunnittelua kymmenellä paikkakunnalla. Palvelumme kattavat suunnittelun kaikki vaiheet ja osatehtävät sekä asiakasprosessien konsultoinnin ja tietopalvelut.

Siton menestystekijät

2013_web_yritys_ikoni_01_kokemusKokemus
Aloitimme vuonna 1976 väyläsuunnittelun insinööritoimistona. Tänään olemme infran moniosaaja, jonka kattavassa palvelutarjonnassa konsultointi, suunnittelu, kunnossapito, rakennuttaminen ja tietopalvelut täydentävät luontevasti ja saumattomasti toisiaan. Sitolla on 40 vuoden kokemus infra-alan palveluyrityksenä.

 

2013_web_yritys_ikoni_02_osaaminenOsaaminen
Meillä työskentelee yli 500 osaavaa ja asiantuntevaa ammattilaista. Henkilöstömme kokemus- ja koulutustausta on monipuolinen: useimmilla on tekninen koulutus (TkT, TkL, dipl.ins., ins. tai rkm.), mutta joukostamme löytyy myös arkkitehtejä, maisema-arkkitehtejä, maantieteilijöitä, biologeja, hortonomeja ja sosiologeja. Laaja-alaisuus ja asiantuntemuksen monipuolisuus ovat Siton vahvuuksia.

 

2013_web_yritys_ikoni_03_parasDuuniParas työpaikka
Tavoitteenamme on olla infrasektorin halutuin työpaikka. Teemme määrätietoisesti työtä entistä paremman työympäristön puolesta kehittämällä johtamista, sisäistä yhteistyötä ja vaikutusmahdollisuuksia omaan työhön ja yrityksen toimintaan.

 

2013_web_yritys_ikoni_04_LaatuLaatu
Siton laatujärjestelmällä on RALA-sertifikaatti (Rakentamisen Laatu RALA ry). Sisäinen toimintatapamme perustuu Prosito-projektimalliin, joka yhdistää käytännönläheisesti vuosien saatossa kertyneet parhaat projektitoiminnan muodot. Työhömme, toimintaamme ja lopputuotteen laatuun suhtaudumme vakavasti ja kunnianhimoisesti.

 

2013_web_yritys_ikoni_05_kotimaisuusTyöntekijöiden omistama
Olemme sektorillamme ja kokoluokassamme ainoa suomalainen asiantuntijayritys, ”Suomalainen Insinööritoimisto”, joka on työntekijöidensä omistuksessa. Espoon konttorimme lisäksi palvelemme asiakkaitamme kuudessa aluetoimistossa, jotka sijaitsevat Kouvolassa, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Rovaniemellä, Vaasassa sekä Tampereella.

 

2013_web_yritys_ikoni_06_kannattavuusTuloksellisuus
Toimintamme on oltava tuloksellista ja kannattavaa – vain siten voimme turvata motivoivan työpaikan henkilöstöllemme ja kehittää osaamistamme asiakkaittemme eduksi.

 

luotettava-kumppani-web-smallLuotettavuus
Kuulumme Luotettava kumppani -ohjelmaan ja sitä kautta Tilaajavastuu.fi palveluun.

 

MoCF_logo_130

Vastuullisuus
Olemme Cleantech Finlandin jäsenyritys.

Historia lyhyesti

WEB2013_500x500_yritys_historiaToimintamme käynnistyi öljykriisin myllerryksessä vuonna 1976. Öljykriisi merkitsi vyönkiristystä monille suunnittelutoimistoille ja suurehkon ruotsalaisen yrityksen Suomen toimiston se vei konkurssiin. Näille raunioille toimistossa työskennelleet kahdeksan nuorta insinööriä perustivat Suomalainen Insinööritoimisto Oy:n, Siton. Neljässä vuosikymmenessä yritys on kasvanut muutaman kymmenen henkilön yrityksestä yli 500 hengen monialakonserniksi.

Tasaisen kasvun moottoreina ovat toimineet alusta asti tietoteknisten ratkaisujen ennakkoluuloton kehittäminen sekä pitkällä linjalla järkevät yritysjärjestelyt.